Suport clienți

Retur si 100% banii inapoi, garantat

Retur si 100% banii inapoi, garantat

Dacă în decurs de 10 zile calendaristice, din orice motiv, dorești să renunți la achiziționarea produsului tău, este de ajuns să ni-l trimiți și vei primi banii înapoi. Produsul trebuie returnat la adresa:

Cameleo Art SRL, Str. Delea Nouă, 36-38, București-Sector 3, București, 030925, România

Produsul poate fi returnat numai în condiții perfecte, inclusiv ambalajul și accesoriile aferente trebuie să nu prezinte semne de uzură.

Denunțarea contractului se face numai în scris. Returnarea produselor primite în stare perfectă de funcționare se face pe cheltuiala clientului. Cameleo Art SRL va înapoia contravaloarea produselor returnate în condiții perfecte - în cel mult 5 zile calendaristice de la data recepționării produsului și a denunțării în scris a contractului. Suma rambursată nu include cheltuielile de transport aferente returului, care cad în sarcina clientului.

DOA - Dead On Arrival:

  • Dacă produsele achiziționate sunt nefuncționale sau prezintă vicii de fabricație, vor fi înlocuite pe loc cu un produs funcțional, cu condiția notificării în scris către Cameleo Art SRL în termen de 48 de ore de la recepționarea produsului defect. Dacă produsul nu mai este disponibil, la alegerea clientului, fie se va înlocui cu un produs similar, fie se va returna contravaloarea acestuia;
  • Cheltuielile de transport vor fi suportate integral de către Cameleo Art SRL;
  • Dacă notificarea se va face ulterior termenului sus menționat de 48 de ore, produsele fac obiectul garanției.

Returul produselor se supune ordonanței nr. 130 din 31 august 2000 completată prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonanței Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanță, cu modificările și completările ulterioare:

"Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la comandă, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului."