Suport clienți

Cum platesc

Cum platesc

Îți oferim trei modalități de plată: 

1. Plata cu numerar la livrare (plata ramburs)

Dacă alegi să plătești la livrarea comenzii, partenerul nostru SameDay Courier va prelua plata în numerar în momentul în care primești produsul sau produsele comandate. Agentul firmei de curierat SameDay Courier îți va emite și chitanța aferentă încasării.

2. Plata cu cardul

Plata cu cardul este cea mai simplă și sigură metodă de a plăti comanda ta. Poți plăti cu cardul personal sau, dacă este cazul, cu cardul firmei, în condiții de siguranță deplină. Acceptăm carduri emise sub siglele VISA (atât Classic cât și Electron) și Mastercard (inclusiv Maestro - dacă au cod CVV2/CVC2). La plata cu cardul nu se percepe niciun comision în plus pentru tranzacții.

Pentru asigurarea securității tranzacțiilor, Cameleo.ro foloseste MobilPay.

Pentru finalizarea corectă a tranzacției, trebuie să furnizezi codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fața cardului, fără spații), data de expirare și ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripționate pe banda cu semnătura ta (în funcție de card, pot lipsi). Indiferent de valuta pe care o ai în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii care a emis cardul. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele MobilPay. Cameleo.ro nu solicită și nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul tău.

3. Ordin de plată

Plata prin OP (ordin de plata) se face în baza Facturii Proformă emisă de Cameleo.ro în momentul efectuării comenzii, fără nici un cost asociat transferului de bani, în afara celui perceput de banca ta (întreabă-ți banca pentru a afla care sunt aceste comisioane). Factura Proformă va fi trimisă prin e-mail-ul de confirmare a comenzii și ulterior în contul tău de utilizator pe Cameleo.ro.

Livrarea produselor se va face după ce putem confirma că plata a fost făcută. Te rugăm să ne trimiți o copie a Ordinului de Plată primit de la banca ta la comanda@cameleo.ro dacă vrei să grăbești livrarea produselor.

Datele necesare efectuarii plătii sunt:
Beneficiar: Cameleo Art SRL
CUI: 32367928
J40/12855/2013
sediul social: Bd. Constructorilor 23, scara 2, et. 1, ap. 27, București
Cont IBAN: RO77 RZBR 0000 0600 1627 1921
Raiffeisen Bank, agenția Giulești