Suport clienți

Artisti

Artisti

Cameleo.ro se mândrește cu oamenii talentați care au ales să își pună la vânzare lucrările prin intermediul nostru. Ne dorim să mărim mereu echipa de artiști colaboratori și să extindem genul de lucrări existente pe site, pentru a oferi celor interesați cât mai multe opțiuni. 

Fie că vorbim despre fotografie sau ilustrații, despre lucrări alb negru sau tablouri colorate pentru copii, Cameleo.ro vrea sa aducă culoare, de orice fel, in viața oamenilor. Vrem să te cunoaștem și să ne bucurăm împreună de portofoliul tău, indiferent de tipul de lucrări. 

Dacă ne potrivim și ne înțelegem, poți deveni ușor unul dintre colaboratorii noștri. Îți vom face o ofertă competitivă, pentru că ne dorim ca și artiștii cu care lucrăm să fie mulțumiți și să construim o relație de lungă durată împreună. În plus, vom avea grijă ca lucrările tale să fie promovate în așa fel încât să poată ajunge la clienții potriviți. 

Dacă ai vrea să fii unul dintre artiștii cu lucrări pe Cameleo.ro, sau pur și simplu ai vrea mai multe informații, te rugăm să ne scrii pe adresa contact@cameleo.ro și noi te vom contacta pentru a-ți povesti despre cum putem începe o colaborare.