Suport clienți

Termeni si conditii

Termeni si conditii

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. Cameleo Art SRL poate modifica oricând aceste prevederi, fără o notificare prealabilă. Cea mai recentă versiune poate fi găsită accesând pagina "Termeni și condiții".

1. Informații personale

Sunteți de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor va începe imediat după îndeplinirea tuturor formalităților de înregistrare cerute. Informațiile furnizate trebuie să fie corecte, exacte și complete. Optând pentru înregistrare, vă obligați să ne furnizați corect numele, adresa și alte informații utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informații, accesați meniul "Date personale" din "Contul meu".

Prin accesarea contului și utilizarea parolei personale, sunteți responsabil pentru toate acțiunile care decurg din folosirea acestora. Cameleo Art SRL nu poate fi făcută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale.

Dacă vom constata că datele introduse nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, ne rezervăm dreptul de a suspenda sau desființa contul dumneavoastră.

2. Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastră personale vor fi utilizate de către Cameleo Art SRL pentru  confirmarea comenzilor și livrarea acestora, realizarea de rapoarte statistice pentru uzul Cameleo Art SRL, iar dacă dumneavoastră veți solicita, vor fi utilizate și pentru informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), poștă sau alte mijloace de comunicare.

Datele dumneavoastră personale vor putea fi transmise autorităților în drept cu scopul verificării tranzacțiilor comerciale sau altor autorități în drept pentru efectuarea oricăror verificări justificate în baza legii.

Datele furnizate de către clienți sunt strict confidențiale. Cameleo Art SRL se angajează în fața clienților săi să nu furnizeze aceste date unor terțe persoane sau companii și să le utilizeze strict pentru uzul relației de afaceri dintre client și Cameleo Art SRL.

Acest site folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află în controlul nostru. 

Cameleo Art SRL se obligă să respecte drepturile dumneavoastră conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastră transmisă la adresa Bd. Constructorilor 23, scara 2, et. 1, ap. 27, București  se obligă: să rectifice, să actualizeze, să blocheze, să șteargă sau să transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date - și să înceteze prelucrarea datelor dumneavoastră personale.

Cameleo Art SRL certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum a Ordonanței nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță cu modificările ulterioare. Printre aceste drepturi se numără (enumerarea neavând un caracter limitativ):

a. dreptul de a cere Cameleo Art SRL să vă confirme dacă prelucrează sau nu datele dumneavoastră personale, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;

b. dreptul de a cere Cameleo Art SRL să rectifice, să actualizeze, să blocheze sau să șteargă, în mod gratuit, acele date furnizate a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001;

c. dreptul de a cere Cameleo Art SRL să înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;

d. dreptul de a cere Cameleo Art SRL să înceteze expedierea de mesaje promoționale solicitate inițial în mod voluntar. Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna și trimite de către persoana înscrisă în baza de date prin e-mail la adresa contact@cameleo.ro;

e. Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.

ORICE ÎNCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR, DE A MODIFICA CONȚINUTUL SITE-ULUI www.cameleo.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANȚELE SERVERULUI PE CARE RULEAZĂ SITE-UL www.cameleo.ro, VA FI CONSIDERATĂ O TENTATIVĂ DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.cameleo.ro ȘI VA PUNE ÎN MIȘCARE CERCETAREA LEGALĂ ÎMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) ÎNCERCAT ACEST FAPT.

3. Copyright

Cameleo Art SRL  declară pe propria răspundere faptul că întreg conținutul de pe site-ul său www.cameleo.ro este original și că toate resursele folosite (imagini de produs, specificații, video, text etc.) sunt folosite cu acceptul sursei (producători, furnizor etc.), fără să încalce legea dreptului de autor. Pentru raportarea oricăror cazuri de încălcare a drepturilor de autor, www.cameleo.ro va pune la dispoziție adresa de e-mail contact@cameleo.ro. Întregul conținut al site-ului www.cameleo.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date - este proprietatea Cameleo Art SRL și a furnizorilor săi și este apărat de Legea pentru protecția drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul Cameleo Art SRL a oricăror elemente enumerate mai sus va fi pedepsită conform legilor în vigoare.

4. Accesul la site

Cameleo Art SRL garantează oricărui utilizator accesul în interes personal pe acest site. Cameleo Art SRL declară pe proprie răspundere că interzice în mod explicit și va interzice prin orice mijloace tehnice și legale aflate la dispoziția sa: descărcarea sau modificarea parțială sau integrală a site-ului www.cameleo.ro, reproducerea parțială sau integrală a site-ului, copierea, vinderea sau exploatarea informațiilor din site în orice manieră, în scopuri comerciale sau contrare oricăror interese ale Cameleo Art SRL, proprietarul de drept și de fapt al site-ului www.cameleo.ro.

5. Descrierea produselor

Cameleo Art SRL declară pe propria răspundere că produsele pe care le vinde sunt produse originale. Produsele originale sunt oferite întocmai după cum sunt prezentate și oferite de producătorul lor, în limita stocului disponibil. Cumpărătorii sunt de acord în mod expres că produsele originale cumpărate prin intermediul acestui site sunt destinate uzului casnic.

Cameleo Art SRL nu poate garanta disponibilitatea în stoc în orice moment a tuturor produselor prezentate. Cameleo Art SRL va informa consumatorul despre indisponibilitatea produselor; orice sume plătite de orice cumpărător în avans - fără a fi primit o confirmare a comenzii - vor fi rambursate de către Cameleo Art SRL  în cel mai scurt timp, dar nu mai târziu de 7 zile, în cazul în care Cameleo Art SRL nu poate onora comanda confirmată.

Cu acordul consumatorului, Cameleo Art SRL poate livra un produs sau serviciu similar de o calitate și preț echivalente cu cele solicitate inițial, în cazul indisponibilității produsului sau serviciului comandat. În caz contrar, se va recurge la rambursarea de către Cameleo Art SRL a sumei plătite de către consumator în termen de maxim 7 zile.

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, fără ca să creeze obligații contractuale; cu toate precauțiile luate de Cameleo Art SRL, produsele livrate pot diferi ușor de imagini în ceea ce privește culoarea, accesoriile, aspectul general, particular, etc., caz în care orice cumpărător poate renunța la achiziție. Cameleo Art SRL declară faptul că toți producătorii produselor originale vândute prin intermediul site-ului www.cameleo.ro - și-au rezervat dreptul să modifice specificațiile tehnice și comerciale ale produselor fără notificare prealabilă.

Conținutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcătuit în colaborare cu reprezentanții mărcilor respective în România. Descrierile produselor prezentate în magazinul nostru sunt identice cu cele puse la dispoziția noastră de către reprezentanții fiecărei mărci în parte. Acestea corespundeau realității în momentul introducerii lor în website. Cameleo Art SRL nu poate fi făcut răspunzător pentru eventualele omisiuni, greșeli sau modificări apărute.

Cameleo Art SRL nu își asumă responsabilitatea pentru buna funcționare a surselor externe de conținut către care se fac trimiteri, nefiind în nici un fel implicat în gestionarea acestora - și își rezervă dreptul de a bloca accesul prin intermediul acestui site către acele domenii Internet care pot avea conținut ilegal sau dăunător.

Cameleo Art SRL nu răspunde de eventualele defecțiuni ale produselor cumpărate de la magazinele sale. Toată responsabilitatea acestor defecțiuni și repararea lor revine în sarcina producătorului, importatorului și service-ului autorizat de acesta. Toate produsele sunt însoțite de certificatul de garanție original emis de furnizorii noștri. 

Valoarea maximă a obligațiilor companiei Cameleo Art SRL față de orice client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumelor încasate de Cameleo Art SRL de la acest client.

Cameleo Art SRL  nu este răspunzător pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, referitoare la inclusiv, dar nelimitat: profitul nerealizat, imposibilitatea de utilizare sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar dacă Cameleo Art SRL a fost informat anterior de posibilitatea apariției unor asemenea pierderi), rezultând din:
a) posibilitatea sau imposibilitatea accesării website-ul de către utilizatori, pe o perioadă nedeterminată de timp;
b) utilizarea sau imposibilitatea utilizării informațiilor site-ului;
c) accesul neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
d) declarații sau acțiuni ale oricărei terțe părți asupra serviciilor site-ului;
e) orice altă problemă legată de serviciile site-ului.

Cameleo Art SRL  își rezervă dreptul de a modifica și actualiza în orice moment întreg conținutul acestui site fără o notificare prealabilă.

6. Prețuri

Prețurile produselor prezentate în site sunt exprimate în lei și includ TVA. Prețul de achiziție al produselor prezentat pe factură va fi același cu cel prezentat pe site la momentul efectuării comenzii.

Termenul de valabilitate al prețurilor și ofertei este cel menționat pe site-ul www.cameleo.ro. În lipsa unei mențiuni, prețurile pot fi oricând modificate. De asemenea, prețurile pot suferi modificări zilnice, în funcție și de evoluția cursului valutar anunțat de Banca Națională a României.

Toată oferta și toate promoțiile sunt valabile în limita stocurilor disponibile.

7. Livrarea produselor

Cameleo Art SRL își rezervă dreptul să efectueze validarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea telefonică a clienților.

*Livrarea pe teritoriul Bucureștiului este GRATUITĂ pentru toate comenzile mai mari de 200 lei inclusiv TVA.

Nu se va accepta decât o adresă de livrare pentru fiecare comandă. Livrarea se va efectua în termenul de livrare confirmat la data validării telefonice a comenzii; la livrare este necesară semnătura de primire după verificarea conținutului pachetului în prezența curierului. Orice reclamație ulterioară în legătură cu lipsa unor elemente din pachetul primit nu poate fi acceptată de Cameleo Art SRL.

Cameleo Art SRL își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de Cameleo Art SRL care includ: indisponibilitatea la producător, acțiuni guvernamentale, impedimente de forță majoră, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile, incendii, explozii, inundații, epidemii, greve.

În cazul în care clientul nu este găsit la adresa mentionață, curierul nostru va face încă o încercare de a livra, după care comanda va fi returnată, clientul urmând să suporte costurile unei noi expediții, indiferent de valoarea produselor comandate.

Cameleo Art SRL își rezervă dreptul de a anula o comandă în cazul în care prețul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost introduse greșit în baza de date, sau afișate greșit, livrarea nefiind încă efectuată.

8. Plata produselor

Plata produselor comandate conform acestor Termeni și Condiții se poate efectua exclusiv în avans sau cel mai târziu la livrarea produselor.

Cameleo Art SRL își rezervă dreptul ca, în cazul în care furnizorii produselor solicită acest lucru, să solicite plata în avans a unei părți a valorii produselor.

Plata în avans se poate realiza prin dispoziție de transfer sau ordin de plată, în baza unei facturi proformă; dovada plății trebuie trimisă către Cameleo Art SRL la adresa de e-mail comanda@cameleo.ro. Aceste comenzi vor începe a fi procesate numai după încasarea avansului.

În cazul în care suma achitată în avans este mai mare decât valoarea produselor comandate, diferența va fi restituită imediat clientului.

Dacă suma achitată în avans este mai mică decât valoarea produselor comandate, clientul va trebui să achite diferența în momentul livării.

Pentru această ultima situație, ca și pentru plata la livrare, produsele comandate trebuie achitate integral, în caz contrar nu se va efectua livrarea.

9. Garanția produselor

Produsele cumparate prin intermediul acestui site au o garanție de la minim 12 luni și până la maxim 60 luni din momentul achiziției, în funcție de furnizorul fiecărei mărci în parte. Fiecare produs este insoțit de Certificatul de garanție al producătorului sau de Certificatul de garanție emis de Cameleo Art SRL, cu respectarea prevederilor legale în vigoare. Pentru orice problemă apărută în perioada de garanție și nerezolvată de departamentele service menționate în certificatul de garanție care însoțește produsele, vă puteți adresa Cameleo Art SRL la e-mail suport@cameleo.ro.

Garanția se acordă la sediul Cameleo Art SRL din Bd. Constructorilor 23, scara 2, et. 1, ap. 27, București 

10. Litigii

Orice litigiu apărut în legătură cu utilizarea acestui site va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanței.

Pentru orice problemă apărută în relația cu Cameleo Art SRL, vă stăm cu plăcere la dispoziție la adresa de e-mail contact@cameleo.ro.

Continuarea acțiunii dumneavoastră presupune acordul cu acești Termeni și Condiții.