Suport clienți

Zsolt Kiss

Zsolt Kiss

35 lucrări

Bine ai venit și mulțumesc că ți-ai făcut timp să te uiți la aceste fotografii.
Sunt fotograf de peisaj și natură din România. De-a lungul timpului am încercat aproape toate ariile fotografiei, pe film și digitală. Am rămas însă credincios practicant al fotografiei de peisaj, pentru că este în natură, și în special în munți, unde mă simt ca acasă. Și este în natură, departe de civilizația high-tech care ne conduce viețile, unde îmi găsesc inspirația. Îmi place să călătoresc pentru că poți experimenta lumea direct.

Fotografiile de pe acest site nu sunt însă menite să fie un ghid al călătorului pentru diverse locuri. Am încercat prin ele să captez esența locului. Ele sunt astfel o expresie a viziunii mele asupra diverselor destinații pe care le-am vizitat și pe care am simțit nevoia să le imortalizez. Mulți mă întreabă cât de mult folosesc tehnici de post-producție în munca mea. Aș spune că doar atât cât este nevoie pentru a compensa limitările lentilelor și a aparatelor pe care le folosesc, pentru a arăta cu adevărat ceea ce am văzut inițial. Nu adaug nimic și nu scot nimic din fotografiile originale. Nu folosesc nici tehnica de colaj (elementul ‘composite’) și de obicei folosesc o lumină specială, naturală, tipul pe care o poate percepe ochiul uman. Este tipul de lumina care este în mod special efemeră, pentru că dispare foarte ușor, motiv pentru care majoritatea oamenilor nu o observă.

Urcatul pe munte și să fac fotografii în compania unor prieteni dragi sunt două ingrediente din rețeta mea ideală pentru a te destinde. Acestea sunt și ingredientele unei rare căsnicii fericite care dă semnificație vieții mele, ceva greu de exprimat fără de care nu îmi pot imagina existența.

Fotografiile de pe acest site sunt făcute în perioada 2010 și până în prezent. O serie de artiști au fost o sursă constantă de inspirație pentru mine, influența lor apărând în munca mea, influență pe care o recunosc în întregime și cu mulțumire.

www.68npt.com

Lucrări ale artistului

71lei - 394 lei Calmness Zsolt Kiss
71lei - 394 lei Frozen Bay Zsolt Kiss
71lei - 394 lei Goodbye Zsolt Kiss
71lei - 394 lei Half Zsolt Kiss
71lei - 394 lei Land Zsolt Kiss
71lei - 394 lei Above the clouds Zsolt Kiss
71lei - 394 lei Blue ice Zsolt Kiss
71lei - 394 lei Confronting Zsolt Kiss
71lei - 394 lei Dancing snake Zsolt Kiss
71lei - 394 lei Distant explosion Zsolt Kiss
71lei - 394 lei Dreaming in titanium Zsolt Kiss
71lei - 394 lei Fairy tale Zsolt Kiss
  • Pagina 1 din 3
  • 1
  • 2
  • ...
  • 3