Suport clienți

Teodora Maftei

Teodora Maftei

24 lucrări
"LONDON UNEDITED": Fundraising Photo exhibition

Incidentul din clubul Colectiv

Ca urmare a unui foc de artificii în timpul unui concert rock, un incendiu a izbucnit în clubul Colectiv din București în data de 30 octombrie 2015, omorând 60 de persoane. Cel puțin alte 180 de persoane au fost rănite în urma nefericitului eveniment.

Clubul găzduia concertul rock al trupei românești Goodbye to Gravity care își lansa în acea seară cel mai nou album “Mantras of War”.

În acea seară tragică, Teodora Maftei, Teo, făcea exact ceea ce iubea cel mai mult: fotografii la concertele rock. Era îndrăgostită de muzica bună, iar prietenul ei cel mai bun era aparatul de fotografiat. Se afla în primul rând în fața scenei, capturând cele mai tari fotografii.

R.I.P. Teo

Banii colectați din vânzarea tablourilor (minus taxele către statul român) se donează Campaniei "Nouă ne pasă. Împreună dăruim speranță", lansată de Pro TV și Crucea Roșie Română pentru a ajuta victimele din Colectiv. Mai multe informații sunt disponibile aici. Periodic va exista un update cu fondurile strânse și donate în contul deschis de Crucea Roșie Română.

Teodora Maftei a fost pe rând reporter, redactor, fotograf și blogger. A făcut mereu totul cu pasiune și implicare desăvârșită. Un om optimist, cum rar întâlnești, cu o putere incredibilă de a trece peste greutățile vieții. Și nu au fost mici și nici puține! În ultimii 10 ani, Teo a suferit nu mai puțin de 7 operații extrem de complicate, dintre care trei pe creier. Și deși păreau că problemele de sănătate au fost rezolvate, nu a fost deloc așa. Durerile de cap cumplite nu îi dădeau pace, se întâmpla de multe ori să dispară brusc de lângă tine să meargă să se liniștească. Singură. Nu îi plăcea să-și împărtășească suferința cu cei dragi. Operațiile i-au impus un regim de viață strict. Teodora nu avea voie să se enerveze, să plângă, să stea în medii zgomotoase sau să se expună la soare. Restricțiile cuprindeau și excluderea cu desăvârșire a dulciurilor care conțineau zahăr, a berii sau a tutunului.  

În martie 2005, Teo avea să descopere o boală care i-a schimbat cu totul existența: chist arahnoidian de fosa posterioară. În traducere, un chist pe creierul mic, de aproximativ 6.7 cm, care punea presiune puternică pe creierul mare.

Timp de 10 ani, au fost zile în care Teo se lupta cu sine, cu timpul și spațiul, dar mai ales cu durerile năprasnice. Cu siguranță, cele mai frumoase au fost zilele încheiate cu zâmbetul caracteristic, cu vorbe calde și gânduri frumoase de la cei dragi ei, dar mai ales cu încredere și speranță pentru ziua următoare. Rezumatul trăirilor ultimilor 10 ani, realizat de Teo în martie anul acesta ar suna cam așa: 10 ani în care, dacă trag linie și adun, pot spune că am avut de toate, de la durere la bucurie, de la tristețe la fericire, de la dezamăgire la vise împlinite și multe zâmbete, liniște și prieteni buni, dar, cel mai important, iubire și viață. Și am ieșit pe plus! :)

Momentan livrăm gratuit către orice adresă din România dar în curând vor exista livrari și către destinații din Uniunea Europeana.

Mulțumim pentru sprijin!
http://teo.photography

Lucrări ale artistului

199lei - 599 lei LONDON UNEDITED #7 Teodora Maftei
199lei - 599 lei LONDON UNEDITED #8 Teodora Maftei
199lei - 599 lei LONDON UNEDITED #9 Teodora Maftei
199lei - 599 lei LONDON UNEDITED #10 Teodora Maftei
199lei - 599 lei LONDON UNEDITED #11 Teodora Maftei
199lei - 599 lei LONDON UNEDITED #12 Teodora Maftei
199lei - 599 lei LONDON UNEDITED #13 Teodora Maftei
199lei - 599 lei LONDON UNEDITED #14 Teodora Maftei
199lei - 599 lei LONDON UNEDITED #15 Teodora Maftei
199lei - 599 lei LONDON UNEDITED #16 Teodora Maftei
199lei - 599 lei LONDON UNEDITED #17 Teodora Maftei
199lei - 599 lei LONDON UNEDITED #18 Teodora Maftei
  • Pagina 1 din 2
  • 1
  • 2